Українська громада Азербайджану висадила дерева у стародавньому місті

Актив української громади Азербайджану, почесний консул України Гасимов Мехрали та українські дипломати долучилися до міжнародного екологічного проєкту «Озеленення планети» Greening of the Planet, висадивши 15 дерев сосни ельдарської у стародавньому місті Шемахи.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Азербайджанській Республіці.

«Після участі в екологічній акції  для активних членів української громади була організована поїздка до одного з найцікавіших місць Азербайджану – Шемаха Сафарі-парку. Це місце відоме тим, що на теренах цього унікального парку живуть сотні різних тварин, серед них європейські олені, південноамериканські лами та альпаки. Останні особливо сподобалися нашим дітлахам», – ідеться в повідомленні.

Зауважується, що участь в акції  стала не лише символом турботи про екологію, але й показником міцної взаємоповаги та справжнього братерства між українським та азербайджанським народами.

Нагадаємо, у рамках акції Greening of the Planet в Україні та різних куточках земної кулі планується висадити 1 мільйон дерев. Символічне мільйонне дерево планується висадити у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, посольство в Азербайджані долучилося до акції «Народжені у вишиванках» – вишиванки вручили маленьким громадянам України, народженим у цій країні.