Українським школярам в ОАЕ розкажуть «Просто про фінансові інвестиції»

Анонс

Про фінансові інвестиції, секрети вдалого інвестування, приклади розумного вкладання грошей тощо розповідатимуть сьогодні в Абу-Дабі українським школярам в ОАЕ в рамках запровадженої громадської освітньої ініціативи  "Бесіда з дорослим".

Про це повідомив координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов на своїй сторінці у Facebook.

"Друга "Бесіда з дорослим" відбудеться завтра у нашій суботній Українській громадській рідній школі в Абу-Дабі. "Просто про фінансові інвестиції" 25 травня з 10:45 до 11:15 в American Community School of Abu Dhabi, де проводяться заняття рідної школи, українською мовою розповість Денис Мусійчук, CFA, кваліфікований фінансовий аналітик, ризик-менеджер, спеціаліст з управління інвестиціями", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі планується обговорити наступні теми: що означають інвестиції ОАЕ у сумі 2 млрд доларів у сонячну енергетику України, як здійснюються інвестиції, механізм інвестування, інвестиційні ризики. Деніс Мусійчук поділиться необхідними знаннями для вдалого інвестування і розповість про розумний підхід на прикладі суверенного фонду Норвегії. Вхід вільний.

«Якщо Ви вважаєте, що могли би українською мовою поділитись своїм професійним або життєвим досвідом з нашими дітьми, будь ласка, відгукуйтесь. Майбутнє наших дітей - у наших руках!», - зазначив Євгеній Семенов.

Як повідомляв Укрінформ, українська громада в ОАЕ розпочала 18 травня серію інтерактивних бесід на важливі теми з учнями та батьками, які проводитимуть професіонали-українці в рамках нової освітньої ініціативи.

«Новий освітній формат "Бесіда з дорослим" запроваджуємо з громадою у нашій суботній Українській громадській рідній школі в Абу-Дабі. Інтерактивні бесіди українською мовою зі старшим класом школи, батьками і гостями проводитимуть професіонали з української громади», - зазначив Євгеній Семенов.

Перша така бесіда на тему "Права дитини" відбуласяся 18 травня. Присутні мали змогу поспілкуватися з Маріаною Євсюковою, українською адвокатесою, правозахисницею (права жінок та дітей), головою ради ГО "Ла Страда-Україна".

Фото: Укрінформ, сторінка Yevheniy Semenov у Facebook