СКУ закликає українців всього світу взяти участь у голосуванні 21 квітня

Світовий Конґрес Українців (СКУ) звернувся до українців всього світу із закликом взяти участь у другому турі президентських виборів в Україні та підтримати ініціативу #Голосуйте!

Про це повідомляється на сайті СКУ.

«Світовий Конґрес Українців (СКУ) закликає українців у діаспорі, громадян україни та друзів України підтримати ініціативу #Голосуйте!, спрямовану на підвищення активності виборців в Україні та за кордоном 21 квітня 2019 р. під час другого туру президентських виборів в Україні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цьогорічні вибори президента України проводяться у надзвичайних умовах, оскільки українці захищають свою свободу і територіальну цілісність від військової агресії Росії, будуючи суверенну, економічно життєздатну і демократичну державу.

Тому СКУ звертається до всіх громадян України, включно з громадянами, що проживають за кордоном, підтримати демократичний процес розбудови України шляхом голосування.

Список усіх виборчих дільниць за межами України доступний тут.

Підтримати ініціативу #Голосуйте! можна у Facebook та Twitter наступним чином. Треба роздрукувати постер під назвою «#Голосуйте!», доступний тут. Сфотографуватися із ним. Далі виставити допис з даним фото у себе в соціальних мережах із гештегом #Голосуйте! Потім зробити тег у дописі не менше як до трьох друзів, подати лінк на цей пост та передати їм естафету для продовження флешмобу.

Фото: Укрінформ, сайт СКУ