Португалець заспівав українською пісню про захисників України

Відео

Португалець Сержіо Мораїс (Sérgio Morais) заспівав українською пісню «В той день, коли закінчиться війна», автором якої є боєць АТО Олександр Рожко.

Відеоролик він розмістив у себе на сторінці у Facebook.

«Я хочу присвятити цю пісню всім українським героям, які воюють проти російської агресії. Особливо для мого двоюрідного брата Віктора Бандери. Герої не вмирають! Слава Україні! Героям слава!», - йдеться наприкінці відео.

Сержіо одружений з українкою Іриною Блажівською. «Іринко, ти молодець, надихаєш Сержіо, це для нас приклад, дуже тебе люблю, сестричко!», - написала у коментарі під відео Людмила Блажівська.

Вона додала, що Сержіо вивчив українську, хоча йому це було не так просто. «Сказати, що це круто, це нічого не сказати) Це шедеврально. Знаю, як тобі давалось важко вивчити українську , ти зробив це на всі 120% , аж до мурашок, дякую за твою любов до нас», - зазначила Людмила Блажівська.

Виконання пісні португальцем вже оцінили українці у Португалії і не тільки. «Браво!», «Щиро, патріотично, по-справжньому. Смерть ворогам!», - пишуть у коментарях під відео.

Як відомо, автором пісні «Не сумуй» є десантник, ветеран чотирьох воєн (від Афганістану), боєць АТО Олександр Рожко.

Фото, відео: сторінка Sérgio Morais