Українська школа ім. Св. Андрія у Сіднеї готується відзначити своє 50-річчя

Фото

Українська Братська рідна школа ім. Святого Андрія у Сіднеї готується відзначити своє 50-річчя.

Про це повідомляється на сторінці газети Вільна Думка у Facebook.

«Цього року Братська рідна школа ім. Св. Андрія відзначає своє 50-річчя. Кожен учень школи змайстрував паперову квітку, з яких було створено панно на честь знаменної дати», - йдеться у повідомленні.

Казкові кольорові квіточки діти робили власноруч упродовж лютого на майстер-класах під керівництвом Тетяни Колдуненко.

Читайте також: В Австралії українку відзначили високою нагородою за служіння громаді

Школа радо вітатиме нових учнів. «Братська рідна школа ім.Святого Андрія ласкаво запрошує всіх, хто прагне до навчання, до пізнання нового, але не забуває набутого раніше, плекає свою рідну мову, українську культуру, народні традиції. Наша школа дає таку можливість усім охочим!», - йдеться в повідомленні на сторінці школи у Facebook.

Зазначається, що запис дітей до школи проводиться впродовж усього навчального року. У програмі школи – українська мова і література, історія і географія України, вивчення народних звичаїв та обрядів, розвиток дитячих талантів у співі, грі на бандурі, танцях, майстер-класах.

Як повідомлялося, директор Української Братської рідної школи ім. Святого Андрія у Сіднеї Одарка Брецко 28 лютого отримала медаль медаль у категорії «Lifetime Community Service» від уряду штату Новий Південний Уельс за віддане служіння українській громаді і школі упродовж 50 років.

Фото: стоірнки St Andrew's Ukrainian School Sydney та Free Thought / Вільна Думка у Facebook