Канадський фонд передав $65 тис. родинам Героїв Небесної Сотні

Фонд «Небесна Сотня» канадської Фундації BCU Foundation передав понад 65 тис. доларів США для вшанування героїв «Небесної Сотні» і допомоги їхнім родинам.

Про це повідмляється на сторінці фонду у Facebook.

«Фонд «Небесна Сотня» Фундації BCU Foundation робить дві пожертви на загальну суму понад 65 тис. доларів США для вшанування героїв «Небесної Сотні» і допомоги їхнім родинам», - йдеться у повдомленні.

З нагоди 5-ї річниці загибелі Небесної Сотні у лютому 2014 року Фундація BCU Foundation через свій фонд «Nebesna Sotnia–Heavenly Hundred», пожертвувала 10 тис. доларів США для Громадська Організація «Родина Героїв Небесної Сотні» - української організаціі, яка допомагає родинам загиблих героїв.

"Ми вшановуємо відвагу героїв Небесної Сотні", які з тихою гідністю протестували, щоб захистити свободу України перед загрозою російського гноблення і впливу”, - сказав Роман Медик, голова ради директорів Фундації BCU Foundation.

Пізніше Фундація BCU Foundation через Фонд «Небесна Сотня» здійснила додаткову пожертву у розмірі 53,5 тис. доларів США, розподіливши по 500 доларів кожній зі 107-х родин загиблих героїв "Небесної сотні”.

"Ми хочемо подякувати президентові Корпорації «Міст» Ростиславу Кісілю за те, що він щиросердно та доброчинно надав послуги своєї компанії і сприяв, щоби кошти швидко дійшли до кожної родини в Україні", - заявила президент та головний управитель Кредитової Спілки «Будучність» (BCU Financial Group - Buduchnist CU) Оксана Процюк.

Зазначається, що «Фундація BCU Foundation має за обов’язок надавати гуманітарну допомогу Україні та продовжує підтримувати зусилля України в її протистоянні російській військовій агресії у війні на Сході України».

Повідомляється, що Фонд «Nebesna Sotnia – Heavenly Hundred» при Фундації BCU Foundation був ініційований та організований великою українсько-канадською громадою Торонто та Кредитовою Спілкою «Будучність» відразу після подій 18-20 лютого 2014 року під час Революції Гідності. Метою Фонду є надання фінансової підтримки родинам загиблих героїв Небесної Сотні.

Фото: BCU Foundation у Facebook