Оксана Грек показала у Брюсселі нову дитячу колекцію одягу

Фото, відео

Нову колекцію одягу для дітей представила в Брюсселі українська художниця та дизайнерка Оксана Грек.

Про це повідомляється на сторінці Української школи ім.Ярослава Мудрого м.Брюсселя - Королівство Бельгія у Facebook

«Краще один раз побачити»,  - зазначається під відео із заходу.

У ролику юні моделі демонструють сукні та футболки із зображеннями пухнастих котиків, милих дівчаток, янголяток тощо. Кольорова гама одягу подекуди яскрава і насичена, з перевагою синіх, білих, помаранчевих відтінків, а подекуди дуже ніжна, легка і тендітна.

Після показу художниця знайомить малечу із своєю творчістю, долучає дітлахів до процесу малювання тощо.

На сторінці школи зазначаєтся, що знайомство з українською художницею Оксаною Грек та її творчістю відбулося в Українській школі ім.Я. Мудрого м. Брюсселя близько двох тижнів тому. Завдяки сучасним технологіям учні школи змогли не лише поринути у дивовижний казковий світ художниці з м.Ніжин (Чернігівська обл.), а й поспілкуватися з нею.

«Мене звати Оксана Грек, я художниця і автор серії картин «Мамині казки». Головним героєм є кіт Гарбузович. Вечорами, коли завершені уві справи, вивчені уроки, ми полюбляли вигадувати різні історії. Першим слухачем був кіт Васька, наш домашній улюбленець. І, до речі, він дуже полюбляє гарбузи», - повідомила художниця в іншому відео зі сторінки школи.

Коти, чарівні світи, фантастичні істоти і багато іншого - у чарівному світі творчості на малюнках юних митців у рамках художнього конкурсу від Оксани Грек, який днями пройшов у Бельгії. «Головна умова – фантазія без меж. Намалюй продовження пригод казкового котика та його друзів. Голосування триває до 16 лютого 2019 р. Переможця буде визначено інтернет-голосуванням на сторінці Української школи ім.Я. Мудрого у Facebook", - зазначається у повідомленні.

Підбивати підсумки, визначати переможців та нагороджувати всіх учасників конкурсу разом із українською художницею Оксаною Грек планується цими вихідними. На переможця інтернет голосування чекає спеціальний приз 

«Хочу висловити велику шану і вдячність вчителям школи. Можу тільки уявити, наскільки цікавим, багатогранним і захоплюючим є навчання у школі ім. Я. Мудрого», - сказала художниця.

Оксана Валеріївна Грек (народилася 17 квітня 1980 в місті Ніжині Чернігівської області) — українська художниця. Живописом захопилася у 2012. З 2013 почала плідно працювати над створенням полотен у стилі декоративного живопису, створила серію «Мамині казки».

Фото, відео: сторінка Української школи ім.Ярослава Мудрого м.Брюсселя - Королівство Бельгія у Facebook