Українець з Південної Австралії отримав орден

Фото

Представник  Української громади Південної Австралії (Association of Ukrainians in South Australia, AUSA) Стефан Мішайло (в іншому варіанті Місяйло - ред.) отримав Орден Австралії.

Про це повідомляє Посольство України в Австралії на своїй сторінці у Facebook.

«Посольство Украіни в Австралії щиро вітає пана Стефана Мішайла (Stephen Misiajlo) з отриманням Ордена Австралії (Order of Australia) за працю на благо української спільноти в штаті Південна Австралія та в Австралії в цілому», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу, Укpаїнська Гpомада Південної Австpалії також «щиро вітає пана Стефана Місяйла з отриманням Ордена Австралії (Order of Australia) за працю на благо української спільноти в Південній Австралії», йдеться на сторінці AUSA.

На сторінці також повідомляється творча біогрфія  Стефана Місяйла. 

«Музичний директор і кантор, хор Української католицької церкви м.Вейвіль, з 2008 року - Українська Католицька Церква Ukrainian Catholic Church Our Lady of Protection, Wayville, SA. Австралія; Засновник і художній керівник Ансамблю пісні і танцю «Каштан», 1988-2009; Член Української громади Південної Австралії – на сьогодні», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Вікіпедія, Орден Австралії – це Національній орден, який надається за великі заслуги та досягнення перед Австралією або людством.

Фото: AUSA та Посольство України в Австралії у Facebook