Активісти оголосили всесвітній конкурс малюнків на підтримку воїнів АТО

Громадська організація "Всесвітній рух патріотів України" оголосила міжнародний конкурс дитячих малюнків "Український воїн – наш захисник".

Про це власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі повідомила керівник "Всесвітнього руху патріотів України" Ірина фон Бург.

"Конкурс присвячений дню Захисника України", - зазначила вона.

Для участі запрошуються діти шкільного віку. Переможці будуть відзначені цінними призами, зокрема, ноутбуком, платшетним комп’ютером та фотоапаратом.

Організатори просять надсилати малюнки до 1 жовтня у форматі А4 за адресою: 79013, м. Львів, вул. Глибока 25/3, отримувач: Живко Олена.

На зворотній стороні малюнка потрібно вказати прізвище, ім’я та по батькові учасника конкурсу, ідею ілюстрації, дату виконання та місце, контактний телефон.

Разом з тим, малюнок можна підписати у форматі побажання, вірша тощо.

Підсумки конкурсу будуть проведені у мережному голосуванні 10 жовтня 2017 року.

Зазначається, що кращі роботи будуть використовуватися на акціях "Stop Putin Stop War in Ukraine". Також усі дитячі малюнки передадуть захисникам у зоні проведення АТО.

ГО "Всесвітній рух патріотів України" є міжнародною організацією, яка має розгалужену мережу активістів у багатьох країнах світу та координує акції на підтримку України через соціальні мережі.

Малюнок наданий організаторами акції