У Британії відбудеться світова прем’єра документального фільму про братів Кличків

Під час провідного фестивалю документального кіно у Великій Британії та одного з найвпливовіших ринків документальних проєктів у світі Sheffield DocFest відбудеться світова прем’єра показу документальної стрічки «Klitschko: More Than a Fight» (Кличко: Більше, ніж бій).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Прем’єра запланована на 12 червня у будівлі мерії англійського міста Шеффілд.

Зазначається, що кінорежисером фільму «Klitschko: More Than a Fight» (Кличко: Більше, ніж бій) є шотландець Кевін Макдональд.

«Цей повнометражний документальний фільм розповідає про шлях Віталія від рингу до політичної посади мера Києва, яку він нині обіймає найдовше, очолюючи оборону столиці, коли на неї напали російські війська в лютому 2022 року і по сей день. У той час як Володимир використовує свій статус знаменитості та популярність, щоб допомогти зібрати кошти та військову підтримку для захисту України», - йдеться в описі.

Sheffield DocFest оприлюднить тему фестивалю 2024 року пізніше цього тижня, а повну публічну програму буде оголошено 8 травня.

Читайте також: Українська документальна стрічка «Довга доба» вийшла на Netflix

Захід, який триватиме з 12 до 17 червня, цього року святкує свій 31-й випуск.

Як повідомляв Укрінформ, на кінофестивалі Crossing Europe, який проходитиме з 30 квітня по 5 травня у Лінці (Австрія), покажуть дві документальні стрічки про російську війну проти України та її наслідки.