У Києві відбудеться прем’єра благодійного мюзиклу FAME Jr.

У столичному Театрі на Подолі 18 грудня відбудеться прем’єра соціально-благодійного проєкту - мюзиклу FAME Jr. від дитячої музично-театральної студії Broadway Kids Studio.

Про це Укрінформу повідомили організатори.

«Українська дитяча музично-театральна студія Broadway Kids Studio стала ініціатором постановки знаменитого бродвейського мюзиклу FAME Jr. як благодійного проєкту для дітей і підлітків, які залишаються в країні під час воєнного стану», - розповіли організатори.

На сцену Театру на Подолі вийдуть майже 40 юних артистів Broadway Kids Studio, вокального ансамблю «Забава», хореографічного ансамблю «Фламінго», а також діти, яких відібрали на кастингах.

Дія мюзиклу відбувається у реальній престижній Нью-Йоркській вищій школі сценічних мистецтв, широко відомій як Школа слави, в якій навчалися Лайза Мінеллі, Едріан Бровді, Дженніфер Еністон, Аль Пачіно та інші зірки.

Читайте також: Прем’єра в театрі ім. Франка: Емоційна віддушина в готельному люксі

Українська постановка мюзиклу FAME Jr. – це соціальний і благодійний проєкт, в якому діти беруть участь безкоштовно. Основна його місія – підтримка молоді, яка живе в Україні під час повномасштабної війни. Протягом майже 4 місяців вихованці відвідували заняття з акторської майстерності, сценічної англійської мови, вокалу та хореографії.

Свій внесок у благодійність проєкту зробив також всесвітньо відомий театральний ліцензіар MTI (Music Theatre International), надавши безкоштовну ліцензію на постановку та показ мюзиклу на знак підтримки української молоді. Вони дозволили стрим.