УКФ оприлюднив реєстри заявок на чотири грантові програми

Список

Український культурний фонд опублікував реєстри отриманих заявок на програми «Культурна спадщина», «Ґранд-подія», «Культура. Регіони» та «Дослідження. Освіта. Резиденції. Стипендії».

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті УКФ.

“31 січня Український культурний фонд завершив приймати проєктні заявки на грантові програми «Дослідження. Освіта. Резиденції. Стипендії», «Культурна спадщина», «Ґранд-подія». 1 лютого – на перші три ЛОТи програми «Культура. Регіони»", - ідеться в повідомленні.

Реєстри отриманих заявок:

«Дослідження. Освіта. Резиденції. Стипендії» включає 431 заявку;

«Культурна спадщина» (ЛОТи 1-2) — 483;

«Ґранд-подія» - 231;

«Культура. Регіони» (ЛОТи 1-3) - 293.

Зазначається, що дані до реєстрів генеруються автоматично та напряму із проєктної заявки, відповідальність за зміст і стиль несуть заявники.

Читайте також: У Чернівцях запускають спільний з УКФ конкурс культурних проєктів на ₴10 мільйонів

Як нагадали в УКФ, 25 лютого спливає термін подачі заявок на ЛОТи «Препродакшн неігрового кіно» та «Розвиток кінопроєкту ігрового кіно» програми «Аудіовізуальне мистецтво»; 14 березня – на ЛОТ «Регіональна ініціатива. Дніпро» програми «Культура. Регіони».

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого Український культурний фонд спільно з Дніпровською міською радою розпочали конкурс на ЛОТ «Регіональна ініціатива. Дніпро» у межах програми «Культура. Регіони». 23 січня УКФ отримав близько 600 заявок на програму «Інноваційний культурний продукт».