Український актор зіграє одну з головних ролей у французькому серіалі

Фото

Одну з головних ролей у французькому англомовному серіалі «Інфініті», що частково знімався в Україні, зіграє українець Анатолій Панченко, котрий до цього вже знявся у відомому французькому телешоу «Бюро легенд».

Про це актор повідомив у коментарі Укрінформу.

«Я пройшов шлях великої кількості спроб і помилок і, будучи великим фанатом кіно, навіть не думав, що колись сам буду у ньому зніматись. Але після зйомок у французькому шпигунському серіалі-трилері «Бюро легенд», я отримав одну з головних ролей в новому французькому фантастичному серіалі «Інфініті», більша частина якого була знята в Україні, і зараз його зйомки тривають в інших країнах», - розповів Панченко.

Актор народився і виріс в Донецьку, після 2014 року переїхав до Києва, де продовжив навчання в КПІ. Згодом пішов у море працювати на круїзних судах, а пізніше поїхав навчатися акторській майстерності до студії в Лос-Анджелесі та в Нью-Йоркській кіноакадемії.

Як повідомляв Укрінформ, зйомки англомовного серіалу про космос «Інфініті» для французького мовника «CANAL+» проходили в Україні в березні 2021 року і здійснювалися французьким продакшном «Federation Entertainment» разом з компанією «Apple Tree Vision».

Це - шестисерійна детективна драма, більшість серій знімали в Україні, а частину в Казахстані на полігоні Байконур та у Парижі. Наразі українська частина фільмування вже завершилась і зйомки перемістилися в Казахстан. Випуск стрічки планується на 2022 рік.

Читайте також: Міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат» оголосив переможців у Трускавці

Режисером трилера став Тьєррі Пуаро, який працював над серіалом «Black Spot» на Netflix, а оператором-постановником – Крістоф Нуєнс, відомий роботою над нетфліксівським «Люпеном».

Анатолій Панченко стане партнером по зйомкам з такими акторами, як Селін Саллетт («Будинок терпимості»), Влад Іванов («Крізь сніг»), Еллора Торчія («Сонцестояння»), Лорен Капелутто («Black Spot»), Джаррет Мерц («Страсті Христові») та Каріна Арутюнян («Бюро Легенд»).