Зеленський сказав дружині, що вона може "повністю вийти з інформаційного поля"

Дружина Володимира Зеленського Олена ще думає над тим, чим буде займатися у випадку перемоги її чоловіка на президентських виборах.

Про це вона повідомила в інтерв'ю BBC News Україна.

"Я про це дуже серйозно ще не думала. Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність. В це треба повністю зануритись, і я з цього приводу переживаю. З іншого боку, я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат. Для мене це дуже складно", - відповіла вона на запитання журналіста: "Якщо Володимир стане президентом, якою буде перша леді?".

За словами Зеленської, чоловік їй сказав, що вона може "повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому". "Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перекласти", - додала вона.

У відповідь на запитання, чи їй страшно, вона відповіла: "Звичайно". "Я постійно себе налаштовую, починаючи з Нового року, коли це стало відомо", - наголосила Зеленська.

Читайте також: У штабі Зеленського розповіли про майбутні відносини з Європою

Вона також повідомила, що працює сценаристом у "Студії Квартал 95" уже понад 15 років. "Мені подобається те, чим я займаюсь, адже насправді робота має приносити задоволення. Те, що я роблю, приносить мені максимум задоволення", - зазначила дружина Зеленського.

Як повідомлялося, у неділю, 21 квітня, пройшов другий тур виборів Президента України. За даними опрацювання Центральною виборчою комісією 97,24% електронних протоколів, лідирує Володимир Зеленський, за якого свої голоси віддали 73,15% виборців. За Петра Порошенка проголосували 24,52%.