Засновник Amazon заявив про розлучення. На кону – $137 мільярдів

Засновник компанії Amazon.com Inc. та один із найбагатших людей планети Джефф Безос та його дружина Маккензі Безос вирішили розлучитися.

Про це повідомили обоє членів подружжя у Twitter.

"Як відомо нашій родині та близьким друзям, після довгих років дослідження відносин та випробувань розлукою, ми вирішили розлучитися і залишитися друзями. Ми неймовірно щасливі, що знайшли один одного і дуже вдячні одне одному за роки, що були одружені. Якби ми знали, що розлучимось після 25 років спільного життя, ми зробили б це ще раз”,  – йдеться у їхньому дописі.

Читайте також: Екс-дружина олігарха Ахмедова відсудила у нього понад $570 мільйонів

Джефф і Маккензі Безос прожили 25 років разом і мають четверо дітей. Вони зазначили, що продовжать підтримувати стосунки й в якості батьків, друзів та ділових партнерів.

Наразі настає етап поділу спільно нажитого майна. За даними Bloomberg, статки Деффа Безоса складають $137 мільярдів, таким чином він входить  до 500 найбагатших людей світу. Як зазначає Bloomberg, якщо пара поділить цю суму навпіл, Маккензі Безос отримає $69 мільярдів і стане найбагатшою жінкою планети.

Інформації про те, чи підписували Безоси шлюбну угоду, немає. Як пара вирішить поділити свої статки ймовірно стане відомо згодом.