Українське "Скажене весілля" їде до Австралії

В австралійському Мельбурні, в кінотеатрі Українського культурного центру, з 7 до 16 грудня відбудуться комерційні покази української комедії "Скажене весілля".

Фільм демонструватиметься українською мовою з англійськими субтитрами, повідомляє прес-служба Держкіно.

"Українська громада штату Вікторія дуже рада представляти та промотувати українську кіноіндустрію в Австралії. Саме в Мельбурні пройдуть перші покази найкасовішого українського фільму - комедії "Скажене весілля", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає заступник голови Української громади штату Ліана Сліпецька, яка стала організатором показів, українці та австралійці з нетерпінням очікують на прем'єру. "Це справжня українська народна комедія, і ми щасливі бути частиною цього проекту", - наголошує вона.

Дізнатися розклад, вартість квитків та інші деталі можна за посиланням.

Крім того, 9 грудня о 14.00 відбудеться комерційний показ "Скаженого весілля" в кінотеатрі Українського культурного центру в столиці австралійського штату Квінсленд - місті Брісбен. Організатор - Українська громада штату Квінсленд.

Читайте також: Комедія "Скажене весілля" б’є рекорди касових зборів

Комедія "Скажене весілля" вийшла в широкий український прокат 4 жовтня та вже на третьому тижні встановила рекорд касових зборів серед усіх вітчизняних фільмів, а згодом - рекорд із кількості глядачів українських фільмів національного виробництва. На сьогодні бокс-офіс стрічки складає понад 54,6 млн грн, у кінотеатрах її переглянули 653 575 глядачів. Прокат фільму в Україні триває.

Комедія "Скажене весілля" вийшла за підтримки Державного агентства України з питань кіно, виробництво "Прототип продакшн" та FILM.UA Group.