Лісові пожежі в Каліфорнії знищили будинки зірок

Фото

Знаменитості, чиї будинки постраждали від стихії, підраховують збитки.

Так, знаменитий актор Джерард Батлер у своєму Твіттері показав фото згорілого будинку і машини.

"Повернувся у свій будинок в Малібу після евакуації. Жахливий час для Каліфорнії. Як завжди натхненний мужністю, силою духу і жертовністю пожежників. Якщо ви можете, то підтримайте цих хоробрих чоловіків і жінок", - написав Батлер.

Співачка Шер також написала, що її будинок знаходиться в небезпеці, але вона безсила перед стихією. "Я хвилююся за свій будинок, але тут я нічого не можу вдіяти. Будинки моїх друзів згоріли. Я не можу думати про те, що Малібу більше не існує. У мене був будинок в Малібу з 1972 року", – розповіла Шер.

Також зі свого будинку евакуювалася зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян з дітьми. "Я чула, що полум'я вдарило по нашій власності, нашому будинку в Hidden Hills, але зараз, схоже, зупинилося. Я просто молюся, щоб вітер був на нашу користь. Пожежники, я люблю вас і дякую вам за те, що ви робите все можливе для нашої безпеки!"- написала Кім.

Молода співачка Майлі Сайрус у пожежі втратила будинок, про що повідомила в Твіттері.

"Мого будинку більше немає, але спогади залишилися. Я вдячна за це", - повідомила вона.

Модель Белла Хадід у своєму Інстаграмі показала кадри, на яких зображений Малібу: "Не можу повірити в це... Стаю дуже емоційною, коли дивлюся на ці фотографії, зроблені за останні два дні. Наш красивий Малібу виглядає таким сумним сьогодні".

Як повідомляв Укрінформ, пожежа, яка виникла в четвер в районі міста Парадайз, поширилася на понад 400 кв. кілометрів і знищила більше 6,7 тис. будинків, повністю зруйнувавши місто. 

Пожежі в Каліфорнії вже називають найбільш руйнівними в історії. На півночі штату вигоріла територія в 44 000 гектарів, на півдні - 33 700 га.

Наразі вогонь загрожує місту Малібу, елітним передмістям Лос-Анджелеса й округу Вентура. Влада змушена евакуювати майже чверть мільйона людей.