Шварценеггер розповів, коли "Термінатор-6" вийде в прокат

Шостий фільм франшизи "Термінатор", вихід якого заплановано на листопад 2019 року, є цікавою на всіх рівнях динамічною історією.

Так майбутню кінострічку охарактеризував американський актор, екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер під час брифінгу в рамках бізнес-форуму Olerom Forum One, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сюжет "Термінатора-6" я вам не розповім, але це історія дуже цікава на багатьох рівнях, наповнена діями. В листопаді наступного року фільм вийде по всьому світу", - сказав Шварценеггер.

Актор зізнався, що після зйомок засинає щодня дуже втомленим, але робота над фільмом йому подобаться, бо разом із ним працють "чудовий режисер і чудові актори".

Читайте також: Шварценеггер привітав з днем ​​народження "Сару Коннор"

"Безіменний фільм про Термінатора" (англ. Untitled Terminator film) — майбутній американський фантастичний бойовик, який знімає для Paramount Pictures і Skydance Media режисер Тім Міллер за сценарієм Біллі Рея. Це шостий фільм франшизи "Термінатор" і сиквел картин "Термінатор" і "Термінатор 2: Судний день", ніяк не пов'язаний з іншими фільмами франшизи і телесеріалом "Термінатор: Хроніки Сари Коннор»". У фільмі буде задіяне ціле сузір'я видатних акторів: Арнольд Шварценеггер, Лінда Хемілтон, Дієго Бонета, Наталія Рейес, Маккензі Девіс. Картина повинна вийти на екрани 22 листопада 2019 року.