Українцям показали офіційний кліп учасниці Дитячого Євробачення

Відео

Національна суспільна телерадіокомпанія України презентувала офіційне відео учасниці від України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018 Даріни Красновецької на пісню "Say Love".

Про це повідомляється на сайті UA:Суспільне мовлення.

"Прем'єра відеокліпу відбулася сьогодні, 8 жовтня, в ефірі телеканалу UA:Перший, а також у ранкових програмах регіональних телеканалів Суспільного", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, над створенням відео для переможниці національного відбору на Дитяче Євробачення-2018 працювала команда розважального напряму НСТУ.

"Ми не хотіли робити занадто складних постановок, щоб не відволікати увагу від молодої артистки та потужного меседжу пісні. Перевага Даріни - у її природності та невимушеності. Вона співає від щирого серця і рухається саме так, як відчуває музику та слова пісні. Даріна - "амбасадор любові", тож у відеокліпі творча команда намагалася зробити акцент саме на виконавиці, підкреслити її сильний вокал, передати настрій та емоцію, яку відчуває Даріна під час співу", - коментує Олександра Кольцова, член правління НСТУ, відповідальна за розважальний напрям мовлення.

Читайте також: Журі визначились, хто від України поїде на Дитяче Євробачення-2018

Над костюмом для відеокліпу працювала талановита українська стилістка та дизайнерка Леся Патока, яка очолює напрям стилю на Суспільному. Вона відома розробкою образів для багатьох зірок українського шоу-бізнесу, зокрема таких, як Джамала, Єва Бушміна, гурт ONUKA, Pianoбой, Бумбокс. Спеціально для зйомок кліпу дизайнерка розробила образ у червоно-білих кольорах, який підкреслює тематику та настрій конкурсної пісні "Say Love", що в перекладі з англійської означає "Скажи любов".

Своїми враженнями від зйомок офіційного відео поділилася виконавиця Даріна Красновецька: "Для відео мені зробили гарну зачіску і пошили яскравий костюм, а ще придумали надзвичайно крутий рупор, який спеціально пофарбували у червоний колір! Рупор підкреслює ідею пісні, він допомагає мені закликати людей з усього світу відмовитися від війни і об'єднатися заради великого та світлого почуття любові. Я дуже сподіваюся, що людям сподобається моє відео".

Як відомо, цьогоріч на Дитячому Євробаченні-2018 Україну представлятиме 11-річна вінничанка Даріна Красновецька. Дівчина професійно займається вокалом уже більше п'яти років. 2016-го Даріна брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти" і вже два роки поспіль - у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де торік здобула перемогу у номінації "Дівчата (молодша група)", а в 2018-му - перемогла у категорії "Дівчата (середня група)".

Фото: suspilne.media