Гройсман порівняв фільм "Бобот та енергія Всесвіту" з голлівудськими блокбастерами

Відео

Створений за фінансової підтримки уряду фантастичний фільм "Бобот та енергія Всесвіту", що днями вийшов у прокат, за якістю графіки відповідає голлівудським блокбастерам.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"У прокат вийшов український фантастичний фільм "Бобот та енергія Всесвіту" про дружбу хлопчика та трансформаторної будки, яким разом доведеться рятувати світ. Стрічка створена за фінансової підтримки уряду", - зазначив Гройсман.

Прем'єр-міністр наголосив, що 50% фільму займає комп’ютерна графіка. Його творці впевнені, що кіно вийшло не гіршим за голлівудські блокбастери.

"Майбутнє залежить від того, що ти зробиш сьогодні", - говорять у трейлері фільму. Повністю поділяю цю думку", - підсумував глава уряду.

Читайте також: Книгу про українців у Голлівуді презентували у Києві

Як повідомляв Укрінформ, фільм вийшов на широкі екрани 30 серпня. Стрічка розповідає про те, що внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі є загроза зникнення електроенергії. 12-річний Вадик потрапляє в коловорот подій, і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот - трансформаторна будка, носій енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі.

Саундтреком фільму стала пісня гурту ТНМК (Танок на майдані Конго) "Друга новина".