Forbes опублікував рейтинг найбільш касових акторів

Найбільш високооплачуваним актором року за версією журналу Forbes став Джордж Клуні, який заробив 239 мільйонів доларів.

Щорічний рейтинг опублікований на сайті видання Forbes.

"Клуні з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року заробив до 239 мільйонів доларів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, майже всю зароблену суму актор отримав завдяки продажу компанії з виробництва текіли Casamigos: угода принесла йому 233 мільйони.

Друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних акторів зайняв Дуейн Джонсон, який заробив 124 мільйони доларів, більшу частину з яких забезпечив фільм "Джуманджі: Поклик джунглів".

Третю сходинку рейтингу посів актор Роберт Дауні-молодший, його доходи становили 81 мільйон доларів. У першій п'ятірці також знаходяться Кріс Хемсворт (64,5 мільйона) і Джекі Чан (45,5 мільйона).

Всього 10 найбільш високооплачуваних акторів за рік з 1 червня 2017 року по 1 червня 2018 року без вирахування податків заробили 748,5 мільйонів доларів.

Оцінки доходів акторів базуються на даних Nielsen, ComScore, Box Office Mojo та IMDB, а також на інтерв'ю з інсайдерами галузі.

Читайте також: Forbes опублікував рейтинг найбільш касових актрис

Як повідомлялося раніше, найбільш високооплачуваною актрисою року за версією журналу Forbes стала американка Скарлетт Йоганссон, яка заробила $40,5 млн в період з червня 2017 року по червень 2018 року.

Фото: Reuters