Рубі Роуз видалила Twitter через жорстку критику користувачів

Актриса Рубі Роуз, яка має зіграти нову Бетвумен, наразилася на шквал негативних коментарів і видалила свій обліковий запис у Twitter.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter

Зірка рекламних кампаній Urban Decay, актриса серіалу «Помаранчевий - хіт сезону», нового фільму жахів «Мег: монстр глибини» і просто одна з найсексуальніших моделей сучасності минулого тижня отримала роль Бетвумен (Кейт Кейн).  Крім важливої тенденції на супергероїнь в кіно, цікавим є ще той факт, що це перша мешканка Всесвіту DC нетрадиційної орієнтації.  Рубі Роуз, яка сама є представницею секс-меншини, навіть розплакалася, коментуючи свої емоції від отримання цієї ролі у вечірньому шоу одного із провідних каналів США.

Проте, вже за кілька днів, під впливом негативу від онлайн-недоброзичливців, Рубі видалила свій обліковий запис в соціальній мережі Twitter.

Читайте також: ЛГБТ-спільнота змусила Скарлетт Йоханссон відмовитись від ролі

Останнім твітом Роуз був щирий подив, чому користувачі вважають, що вона не може грати персонажа нетрадиційної орієнтації, якщо сама є такою.  Проте, зірка як і раніше користується Instagram , обмеживши опцію коментарів.

Прем'єра серіалу про пригоди жінки в образі кажана пройде у грудні.