На "Чорноморські ігри" у Скадовськ приїдуть 50 вокалістів

У Скадовську на Херсонщині 27-29 липня пройде благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри", під час якого відбудеться вокальний конкурс серед дітей 6-16 років.

Про це повідомляє управління інформаційної політики Херсонської облдержадміністрації.

"27–29 липня 2018 року у місті Скадовськ Херсонської області пройде XVI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри"... Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалося 563 конкурсанти. Після двох відбіркових турів до півфіналу, що відбудеться у Скадовську, пройшло 50 вокалістів та вокальних груп від 6 до 16 років, які і будуть змагатися за звання кращого на Скадовській набережній", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в ОДА, у п'ятницю, 27 липня, відбудеться півфінал вокального конкурсу, 28 липня  – фінал, а 29-го – боротьба за Гран-прі та гала-концерт.

Для конкурсантів, їхніх батьків та викладачів створено дискусійний клуб, до якого завітають авторитетні фахівці шоу-бізнесу. Оцінювати виступи учасників буде журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Валентин Коваль, композитор і музичний продюсер Руслан Квінта, співак та композитор, народний артист України Олександр Пономарьов та інші.

Читайте також: На Закарпатті фестивалитимуть із коломийками й у пралісах

Гостями «Чорноморських Ігор» стануть відомі випускники фестивалю та популярні виконавці, в тому числі Сергій Бабкін, D-side band, Alyosha, TamerlanAlena, Тіна Кароль, Мішель Андраде, Артем Пивоваров, «Время и Стекло», Kishe, Нікіта Ломакін, Monatik, Настя Каменських, Оля Цибульська.

Програма фестивалю передбачає багато цікавого для дітей, зокрема, розважальні програми, тематичні вечірки, екскурсії та інші заходи.

Усі заходи безкоштовні для глядачів та учасників.