Нові видання "Енциклопедичного видавництва" презентують в Укрінформі

27 лютого 2018 року о 15.00 у приміщенні Національного інформаційного агентства "Укрінформ"відбудеться презентація нових видань "Енциклопедичного видавництва".

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.  

"Під час презентації колектив "Енциклопедичного видавництва" представить тематичні словники, де перераховано гасла з кількох наукових напрямів, за якими замовляються статті для "Великої української енциклопедії", а саме: Тематичний реєстр гасел з напряму "Історичні науки" (Історія України. Всесвітня історія); Тематичний реєстр гасел з напряму "Юридичні науки"; Тематичний реєстр гасел з напряму "Біологія" (у 2-х частинах); Тематичний реєстр гасел з напряму "Політичні науки"; Тематичний реєстр гасел з напряму "Фізичне виховання і спорт", - йдеться в повідомленні.  

Видання підготовлено з метою систематизації, категоризації та узагальнення інформативного матеріалу з цих наукових напрямів. Вони призначені для викладачів, аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться енциклопедистикою та процесом укладання енциклопедій, а також здійснює наукові дослідження в галузі історії, правознавства, біології, екології та охорони природи, політології, фізичної культури та спорту.

Читайте також: Марина Порошенко збирає історії дітей для "Книги Миру"

У заході візьмуть участь перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак; доктор фізико-математичних наук, заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха; академік НАН України, голова Головної редакційної колегії "Великої української енциклопедії" Вадим Локтєв; доктор історичних наук, професор, директор Державної наукової установи "Енциклопедичне видавництво" Алла Киридон; доктор політичних наук, професор (Інститут держави і права ім. В. М. Корецького НАН України) Володимир Горбатенко та інші провідні науковці, викладачі вищих навчальних закладів України.