Кінопалац «Чернівці» заявляє, що «Кіборгів» їм навіть не пропонували

Директор кінопалацу "Чернівці" заявляє, що кінотеатр не відмовлявся від прокату фільму "Кіборги", і що в кінотеатрі наразі йде ремонт великої зали.

Про це повідомила прес-служба міської ради Чернівців. 

"Розповсюджена у всеукраїнських ЗМІ інформація про те, що Кінопалац “Чернівці” відмовився запустити в прокат військову драму про бійців АТО "Кіборги", не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

За словами директора головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду "Чернівці" Руслана Зваруна, до кінотеатру не надходила пропозиція щодо прокату "Кіборгів".

Читайте також: Продюсер "Кіборгів" заявила про "відвертий бойкот" прокату двома кінотеатрами

“До нас не звертались з пропозицією щодо показу цього фільму. Окрім того, зараз у нас триває плановий ремонт великої глядацької зали. Тож я заздалегідь повідомив продюсерські компанії, що тимчасово всі кінопокази тут призупинені. Коли завершиться ремонт, ми зможемо показати цей фільм”, - цитує Зваруна прес-служба Чернівецької міськради.

Як повідомлялося, продюсер фільму "Кіборги" Іванна Дядюра сказала в коментарі ЗМІ, що два сучасні кінотеатри Чернівців - імені Ольги Кобилянської та "Кінопалац" - відмовилися брати фільм Ахтема Сеїтаблаєва "Кіборги" у прокат. При цьому, за словами Дядюри, відмова не була нічим мотивована: представники продюсерської групи писали та телефонували у ці кінотеатри, але їм не відповідали.

В український прокат фільм "Кіборги" вийшов 7 грудня.