Лідер канадської опозиції відвідав український фестиваль

Фото

Глава Консервативної партії Канади та лідер офіційної парламентської опозиції Ендрю Шир відвідав святкування Дня незалежності України у Торонто.

Як передає кореспондент Укрінформу, разом з ним участь у святкуванні взяв тіньовий міністр закордонних справ Канади Пітер Кент, посол України в Канаді Андрій Шевченко, лідери української громади, а також інші федеральні та провінційні політики.

«Україна продовжує протистояти російській агресії і Консервативна партія Канади непохитна у підтримці суверенітету України», - сказав Шир.

Він також подякував Конгресу українців Канади за організацію «найбільшого відзначення Дня незалежності України у Північній Америці». «Чудово поспілкуватися із усіма і бути частиною яскравих культурних свят», - додав депутат.

Зазначимо, що протягом цього та наступного тижнів різноманітні заходи, присвячені Дню незалежності України, пройдуть у різних містах Канади. Кульмінацією стане масштабне святкування 24 серпня у Оттаві, хедлайнером на якому буде культовий український гурт ONUKA.