Вихідні просто неба: фестиваль фарб та день лимонаду

Афіша

Останні дні літа збігають зі швидкістю світла. А встигнути все допоможе наша афіша подій на вихідні.

Фестиваль фарб «Холі»

Холі — щорічне індійське свято весни і яскравих фарб. Традиційно на цьому святі відбуваються масові гуляння, обсипання фарбами з трав і натуральних барвників (Гула) і обливання водою. Крім традиційних барвистих баталій, в програмі івенту: виступи зірок, майстер-класи східного танцю, розпис хною, мехенді, фуд-корти і бари, конкурси, ігри, незвичайні фотозони та багато іншого.

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Коли: 12 - 13 серпня 

Скільки: 70 - 1650 грн

Більше інформаціїFacebook, офіційний сайт

Концерт «Музика з кіно в саду»

В жасминовому саду оркестр «Віртуози Києва» зіграє для вас ніжні мелодії з таких кінофільмів як «Амелі», «Північ у Парижі», «Закохайся в мене, якщо насмілишся», «В гонитві за щастям», «Привид», «Аромат жінки», «Форрест Гамп» і багатьох інших.

Де: Національний ботанічний сад ім. Гришка (вул. Тімірязєвська, 1)

Коли: 13 серпня 20:00

Скільки: 300 грн

Більше інформаціїFacebook

Ярмарок дивовижних речей в Sky Family Park

Мета ярмарку - дати можливість дизайнерам, майстрам і художникам, а також всім, хто виробляє або продає щось оригінальне, представити широкій публіці свої вироби, розповісти про свою діяльність і поділитися з гостями секретами майстерності.

Де: Sky Family Park (пр. Генерала Ватутіна)

Коли: 12 – 13 серпня

Скільки: вхід на територію парку 30 грн

Більше інформаціїFacebook

День лимонаду 2017 

З 10 серпня в усіх містах України стартує благодійний День лимонаду. Його основна мета - зібрати кошти на покупку медикаментів дітям з онкологічними захворюваннями, яких підтримує фонд Таблеточки. Суть акції День лимонаду, як і раніше, дуже проста - будь-яка людина може приготувати напій, пригостити ним колег або друзів, сусідів або одногрупників, родичів або просто знайомих, і весело провести з ними час за розпиванням літнього напою. 

Цього року 11 серпня в рамках Дня Лимонаду відбудеться справжня боротьба серед офісів українських компаній: LemОлімпійскі ігри. Ще один спосіб допомогти підопічним фонду: відвідати один з партнерських закладів та випити добрий лимонад.

Десписок закладів-партнерів

Коли: з 10 серпня

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Свято Нептуна у Феофанії 

Свято Нептуна: на вас очікують водні розваги, пінна вечірка, етно-дискотека, розважальна програма для дітей та зустріч із самим Нептуном та його помічницями Русалочками. А наостанок можна буде повеселитись на пінній вечірці, якою керуватиме сам Нептун!

Де: парк "Феофанія" (вул. Академіка Лебедєва 37)

Коли: 13 серпня 

Скільки: 20 грн - дорослі, 5 грн - школярі та студенти 

Більше інформаціїFacebook

Реп Шмеп Йо Кураж Базар

Хіп-хоп вечірочка з нормальними хлопцями на Арт-заводі Платформа під час Кураж Базару. Чемпіонат із скретчу, змагання з брейк-дансу, круті тачки, малювання графіті, тверк...

Де: Арт-завод Платформа

Коли:  12 - 13 серпня

Скільки: субота 70 грн, неділя 50 грн. Для вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів та людей з інвалідністю вхід безкоштовний.

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Джаз на Даху: Swing»

Аніко Долідзе разом з Big Band виконають відомі композиції ери свінгу. Все як у справжніх поціновувачів джазу – неперевершений вокал і великий оркестр.

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Коли: 11 серпня 20:00

Скільки: 250 - 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Арт-проект Юрія Денисенкова «Інстинкт»

Другий персональний проект «Інстинкт» Юрія Денисенкова є наступним кроком у бік дослідження прикмет сучасності після його серії «Тло» (2013). Художник зосереджується на питанні масової свідомості, а також (само)контролю індивіда як елементу натовпу, вразливого за своєю суттю.

Де: Я Галерея (вул. Хорива, 49б)

Коли: 12 липня - 19 серпня

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Джаз на даху. Broadway»

На Нью-Йорський Бродвей вас відправить Квартет Руслана Єгорова. Амбітні музиканти, які з джазовою музикою на «ти». Квартет повною мірою розкриє потенціал і драйв запальних ритмів broadway-jazz.

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Коли: 12 серпня 20:00

Скільки: 250 - 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Кінопокази на Співочому полі 

Фільми "Початок", "Перл Харбор", "Легенда Г'ю Гласса", "Не займайте Зохана", "Щоденник пам'яті",  "Хто я" просто неба. Приходьте з своїми пледами, щоб зручно розташуватись на газоні або бронюйте крісла-шезлонги.

Де: Співоче поле (вул Лаврская, 41)

Коли: 11 - 13 серпня 21:45

Скільки: 30 грн 

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Джаз на даху - Love Songs»

Програма Love Songs у виконанні квартету Руслана Єгорова. Прозвучать найкращі пісні про кохання.

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Коли: 13 серпня 20:00

Скільки: 250 - 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Power stretch open air 

Power stretching - ефективний силовий підкач у поєднанні із м’якою розтяжкою, що подарує вибуховий заряд енергії і море натхнення на цілий тиждень! Підходить для будь-якого рівня підготовки. Не забудьте одягнути зручний одяг і взяти килимок / підстилку.

Де: Ботанічний сад ім. Фоміна (м.Університет) 

Коли: 13 серпня 09:40 

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook

Наметовий фестиваль NametFEST 2017

NametFEST - це перший в Україні наметовий фестиваль, який має на меті зібрати якнайбільше мандрівників і туристів з усієї України в одному місці. Але це ще не все, сюди ми додамо купу позитиву, цікавих лекцій, нових знайомств, корисних майстер-класів та багато іншого. Фестиваль буде цікавий нічним зорепадом, можливістю покупатись в чарівній річці Сіверський Донець і великою кількістю цікавих майстер-класів, лекцій та інших заходів. На другий день фестивалю планується масовий запуск повітряних зміїв.

Де: Харківська обл. м.Зміїв, Зміївське городище. Координати: 49.6423871, 36.3352847

Коли: 12 – 13 серпня

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook, сайт

«Літо. Друзі. ПБК» на Трухановому острові

Це незвичайна субота в колі креативних, цікавих, амбітних та перспективних. Ти матимеш унікальну можливість відвідати лекції інстаблогера Missbazan, експерта моди та стиліста Dasha Di, школи flatlay-фотографії Flat school. Хочеш розповідати про моду на англійській? Тоді, приходь на безкоштовний урок англійської від WinWin Education. І, на десерт, наш фітнес тренер розповість, що і як потрібно робити, щоб виглядати і відчувати себе на всі 100%.

Де: Південний Берег Києва (Труханів острів). 

Коли: 12 серпня

Скільки: безкоштовно

Більше інформаціїFacebook