Театр Франка на Малій сцені завтра покаже музичну історію "Викрадення Європи"

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка запрошує у вівторок, 4 липня, на прем’єру "майже документальної музичної історії" "Викрадення Європи".

Про це Укрінформу повідомила керівник літературно-драматичної частини театру Наталія Пономаренко.

"Викрадення Європи" - це вистава на 2 дії. Автор - Олексій Доричевський, режисер-постановник та художник-сценограф - Андрій Май. Вистава, що відбудеться на Камерній сцені театру імені Сергія Данченка, є спільним проектом театру із Гете-Інститутом в Україні", - зазначила Пономаренко. 

Читайте також: Міст закоханих і ватра: на Прикарпатті відкриють "Вигодське літо"

У виставі глядач не зустрінетеся із красунею Європою. Натомість, режисер та драматург за підтримки Гете-Інституту в Україні об’їздили наші міста та села, поспілкувалися з різними людьми, від трактористів до губернаторів, і свої враження від зустрічей перетворили на театральне дійство. 

Це вистава-мандри, що супроводжують нас ціле життя. Мандри, мета яких - знайти себе у часі, своє місце в непростому світі, пошуки відповідей на вічні питання "хто ми?", "які ми?" і "якими ми маємо бути?".

У головних ролях: Олег Терновий, Дмитро Завадський, Ганна Осадча, Олена Хохлаткіна, Наталія  Ярошенко, Ірина Мельник, Віра Зінєвіч, Тетяна Міхіна, Анастасія Добриніна.