Forbes опублікував список найбільш високооплачуваних знаменитостей

Американський репер Шон Комбс, відомий як Дідді або Паф Дедді, очолив рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей за версією журналу Forbes. Його річний дохід склав $130 млн.

Про це повідомляється на сайті журналу.

Як зазначається, основний прибуток музиканту приніс концертний тур Bad Boy Fanily Reunion, співпраця з французьким горілчаним брендом Ciroc, а також продаж речей з власної лінії одягу.

На другій сходинці рейтингу — співачка Бейонсе. Вона заробила $105 млн завдяки виходу її нового альбому Lemonade і світового турне. Третє місце посіла письменниця Джоан Роулінг, яка заробила $95 млн. Основний прибуток Роулінг приніс вихід книги «Гаррі Поттер і прокляте дитя», а також кіносценарій «Фантастичні тварини і де вони мешкають». Четвертим у рейтингу став співак Дрейк. Він заробив $94 млн. П'ятірку найбагатших знаменитостей замикає футболіст Кріштіану Роналду, його дохід склав $93 млн.

У минулому році першою в списку була співачка Тейлор Свіфт. Друге місце посіла група One Direction, яка заробила $110 млн. На третій сходинці розташувався письменник Джеймс Паттерсон ($95 млн), автор серії романів про інспектора Алекса Кросса. Четверте місце розділили між собою психолог Філ Макгроу, ведучий телевізійної програми «Доктор Філ», і Кріштіану Роналду: вони заробили по $88 млн.