Marvel планує зняти третю частину "Вартових Галактики"

Режисер Джеймс Ганн заявив про те, що Marvel планує зняти третю частину фільму "Вартові Галактики", але чи виступить він у ролі постановника стрічки, наразі не відомо.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Complex, повідомляє ZN.UA.

"Третя частина буде поза сумнівом. Ми намагаємося зрозуміти, яким буде фільм. Я намагаюся зрозуміти, чим я насправді хочу займатися. Я хочу зрозуміти, де я хочу бути і як провести наступні три роки свого життя. Я планую зняти наступний великий фільм. Чи будуть це "Вартові..." або щось інше, я постараюся вирішити в наступні кілька тижнів", - сказав Ганн.

Крім того, він розповів про можливу появу персонажів із "Вартових Галактики" у картині "Месники: Війна нескінченності". "Я не думаю, що ми маємо надавати цьому величезного значення — це все ж фільм про Месників. Але "Вартові..." є частиною всесвіту і частиною сюжетів про Таноса, тому в них буде своя роль в цій картині — невелика і при цьому невід'ємна", - додав режисер.

Фантастичний бойовик "Вартові Галактики" вийшов у прокат 2014 року. Його було знято за однойменною серією коміксів Marvel 2008 року. Фільм розповідає про команду супергероїв на чолі із Зоряним Лицарем, рятують Галактику від лиходія Ронана. Фільм зібрав у прокаті 774 мільйони доларів і був номінований на "Оскар" за кращі візуальні ефекти та кращий грим.