Вихідні із чорним гумором та барабанами

Афіша

Цими вихідними досліджуємо красу - класичну та нестандартну, у русі та з чорним гумором.

Гран-Прі «Кубок Дерюгіної»

Що цікавого: "Кубок Дерюгіної-2017" - це міжнародні змагання із художньої гімнастики. У престижному турнірі візьмуть участь гімнастки з різних країн світу. Окрім програми змагань, ви зможете побачити неймовірну гала-виставу з відомими артистами.

Коли: 17 - 20 березня

Де: Палац Спорту (Спортивна площа, 1)

Скільки: 80 грн

Більше інформаціїFacebook

Вистава «1917/2017: Тичина, Жадан і Собаки»

Що цікавого: Яра Мистецька Група з експериментального театру LaMaMa (Нью-Йорк) представляє нову театральну постановку. В основу вистави лягли вірші Павла Тичини, Сергія Жадана та пісні рок-групи «Собаки». 1917-1920 рр. – складний і жорстокий час. У ці роки тільки в Києві змінилося 12 влад, панувала розруха і голод. Однак, чи здатне це вбити людину в людині? Вірші Павла Тичини – це реакція нормальної людини на ненормальні обставини, в яких опиняється поет, людина, місто, країна. І ця поезія, якій майже сто років, дивним чином перегукується з віршами та текстами пісень, написаними нашим сучасником Сергієм Жаданом. У виставі грають СЕРГІЙ ЖАДАН І СОБАКИ.

Коли: 18 березня, 19:00

Де: Мала опера (вул. Дегтярівська, 5)

Скільки: 50 - 150 грн

Більше інформаціїFacebook

Ukrainian Fashion Show 2017

Що цікавого: У рамках проекту колекції представлять молоді українські дизайнери, а дефілювати на подіумі будуть не моделі зі традиційними для цієї професії параметрами, а діти, підлітки, бабусі, вагітні жінки, жінки з особливими потребами. Завдяки такому відходу від модельних параметрів організатори хочуть показати красу людей у всіх її проявах. Крім показів, на Ukrainian Fashion Show ви зможете отримати консультацію стиліста, відвідати майстер-класи, купити одяг та аксесуари і сфотографуватися в нових образах.

Коли: 19 березня, 12:00

Де: вул. Хрещатик, 7/11, конференц-зал на Майдані Незалежності

Скільки: 250 - 500 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт гурту «БУДУ»

Що цікавого: Гурт «БУДУ» представить столиці велику сольну програму. На Вас чекає півтори години якісного джаз-року, якого доповнить неперевершений жіночий вокал. Група «БУДУ» в деякому роді породження, а точніше – логічне продовження команди «Ремонт Води». Оскільки в «БУДУ» грає левова частка складу знаменитих «ремонтників».

Коли: 17 березня, 20:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Вечір барабанної музики «8 історій кохання»

Що цікавого: Old Fashioned Radio разом зі Smart Pleasure Concert запрошують вирушити у музичну подорож на декілька століть назад. У програмі концерту оперні арії та дуети Каччіні, Монтеверді, Легренци, Генделя, Перселла у виконанні Наталії Фоменко (клавесин), Олександра Лося (контра-тенор) і Наталії Хмилевської (сопрано).

Коли: 17 березня, 19:30

Де: Vozdvizhenka Arts House (вул. Воздвиженська, 32)

Скільки: 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль чорних комедій «Black comedy fest»

Що цікавого: У рамках фестивалю глядачі побачать кращі короткометражні картини у жанрі «чорна комедія» із Франції, США та Пуерто-Ріко. 

Коли: 16 - 29 березня

Де: Кінотеатри Києва («Жовтень», «Планета Кіно», «Сінема Сіті», «Дніпро», «ім. Шевченко», «Факел»)

Скільки: 50 грн, вікове обмеження: 18+

Більше інформаціїFacebook, Вконтакті

Фотовиставка Маріанни Глинської

Що цікавого: Проект – дослідження власного архетипу Тіні, занурення в глибинні процеси несвідомого, дослідження власних тіньових сторін, своєрідна подорож спрямована всередину себе, в царство Аїда. 33 роботи символізують 33 роки пройденого етапу формування себе та власного світу, – фіксація процесу, руху, вражень стає не менш важливою за результат.

Коли: 1 березня - 1 квітня, 10:00 - 17:00

Де: Fulbright Ukraine (вул. Еспланадна, 20)

Скільки: не вказано

Більше інформаціїFacebook