Творці фільму "Екс" порівняли його зі стрічками Тарантіно

Художня стрічка "Екс", виробництво якої розпочато в Україні, це патріотичний бойовик на історичну тематику в стилі Тарантіно.

"Фільм "Екс" - це патріотичний Тарантіно. І сам жанр спонукає до того, щоб використовувати сучасні засоби кіномови. В цій картині має бути багато руху, разом з тим - чітко вибудувані статичні сцени для того, щоб ми могли цей рух усвідомлювати", - підкреслив Михальчук.

У свою чергу композитор картини - лідер гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола зауважив, що на роботу його надихнув патріотичний сценарій.

"Це щось, схоже і на Тарантіно, і на Кустурицю. І в саундтрек можна взяти і Тарантіно, і Кустурицю. Можна зробити продуманий саундтрек на основі західної народної музики, львівської, яку я непогано знаю, і культури, яка була в 1930-ті роки", - сказав Ярмола. 

За словами продюсера картини Андрія Границі, ця детективна історія розрахована на широке коло глядачів - і молодь, і старше покоління, - це красива картина, бойовик, де буде багато музики.

"Вихід фільму відбудеться на початку 2018 року", - уточнив Границя, нагадавши, що перші зйомки відбулися у Львові та Львівській області 16 та 17 грудня, з матеріалу за два знімальних дні вже змонтували ролики для просування фільму серед дистриб'юторів.  

Фото: GettyJmages/Fotobank.ru