Фільм Укрінформу увійшов до програми показів міжнародного кінофестивалю

Короткометражний документальний фільм Укрінформу "Капелан" увійшов до офіційної програми показів ІІІ Міжнародного кінофестивалю "Світло", що проходитиме з 11 до 13 грудня 2016 року в кінотеатрі "Кінопанорама" в Києві.

Про це повідомляється на офіційному сайті Міжнародного кінофестивалю "Світло". 

"Капелан" увійшов до номінації "Короткометражний документальний фільм". Серед інших номінантів ще представлений фільм Руслана Ганущака "Брат за брата" - про участь грузинських побратимів у визвольній війні України проти російських агресорів в Широкиному в квітні 2015 року - та фільм Олександра Шишкіна "Стремящийся к победе" - з історією двох сестер, що долають страх і біль на шляху до перемоги. 

Показ документального фільму "Капелан" відбудеться в перший день кінофестивалю, 11 грудня.

З 11 по 13 грудня 2016 року в кінотеатрі "Кінопанорама" пройде ІІІ Міжнародний кінофестиваль "Світло". В кінопоказі візьмуть участь фільми з України, Іспанії, Аргентини, Нової Зеландії, Індії,  Ізраїлю, США та інших країн. Захід проходить за підтримки Міністерства культури України та КМДА.

У жовтні 2016 року знімальна команда Укрінформу - Дмитро Флорін і Катерина Завада - відвідала місто Мар'їнка Донецької області та зняла короткометражний документальний фільм про роботу військових капеланів у зоні АТО. "Капелан" - це історія про трьох українських священнослужителів на передовій, один з яких - жінка.