У будинку Прінса слідчі знайшли наркотичні знеболювальні

Одразу після смерті легендарного американського композитора й співака Прінса слідчі знайшли знеболювальні препарати, які відпускаються за рецептом та містять певну дозу наркотичних речовин.

Про це повідомляє телеканал CBS News із посиланням на власні джерела.

"Джерело в правоохоронних органах підтвердило CBS News у середу, що в у власності Прінса та в його будинку одразу після його смерті були знайдені знеболювальні, які відпускаються за рецептом", - йдеться в повідомленні.

Джерело також підтвердило, що відділ місцевого шерифа зв'язувався з Агентством наркоконтролю для надання допомоги слідству. Водночас, офіс медичної експертизи досі не оприлюднив жодної інформації про розтин тіла співака, у тому числі, чи зіграли наркотики певну роль у його смерті.

Як повідомляв Укрінформ, легендарний американський співак і композитор Прінс 21 квітня був знайдений мертвим у своїй студії звукозапису в маєтку у США. Буквально за тиждень до цього його літак був змушений здійснити аварійну посадку в штаті Іллінойс, де він був доставлений до найближчої лікарні. Співака довелося госпіталізувати, однак вже наступного дня артист з'явився на концерті. Наразі досі невідомо, що стало причиною смерті музиканта.