Зеленський провів робочу нараду щодо деокупації та реінтеграції Криму

У середу, 26 липня, під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулася робоча нарада з питань деокупації та реінтеграції Криму.

Про це розповіла віцепрем’єр-міністерка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Якраз сьогодні відбувалася робоча нарада за керівництва Президента України щодо деокупації і реінтеграції Криму», - зазначила вона.

Читайте також: На інтерактивній мапі військових об’єктів росіян у Криму вже позначені понад 60 ударів

За її словами, серед питань наради було розглянуто формування кадрового резерву, у тому числі перекваліфікація спеціалістів, необхідних для роботи після звільнення Кримського півострова від російських загарбників.

Верещук також звернулася до гуманітарних і волонтерських організацій з проханням сформувати свої кадрові резерви, які були б «готові поїхати до українського Криму разом з державною українською владою і допомагати відновлювати державність на цій території».

Як повідомлялося, РНБО може презентувати оновлену Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму до Кримської платформи, проведення якої заплановане на серпень.

Фото ілюстративне, ОП