На Херсонщині росіяни запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим»

На Херсонщині російські загарбники запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим», для цього вони залучили ведучу з Криму. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграм-каналі НСЖУ.

«Окупанти на Херсонщині запускають мовлення пропагандистського радіо «Крим». І гордяться, що це перший ефір в регіоні російською мовою за останні вісім років», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перший новинний дайджест пролунав 21 травня. Розповіли про «вербовку місцевих українськими нацистами» і про приїзд делегації закордонних «журналістів».

А з 23 травня на радіохвилі 107.8FM на тимчасово загарбаних українських територіях окупанти мають намір запускати регулярні «новинні» програми, для зачитування пропагандистської інформації для Херсонщини залучили ведучу з Криму, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог видихається: міняє риторику, лякає неіснуючою «Задирою»

Як повідомляв Укрінформ, 3 березня у Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». Загарбники розмародерили будівлю Суспільного мовника і хочуть запустити пропагандистський телеканал «Таврія».

російські загарбники примушують журналістів та їхніх родичів на тимчасово захоплених територіях Херсонської області давати інтерв'ю російським ЗМІ.