Дружина Чийгоза виступила перед депутатами ПАРЄ

Дружина заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза Ельміра Аблялімова виступила перед депутатами ПАРЄ.

Про це повідомив віце-президент ПАРЄ, народний депутат Георгій Логвинський у Facebook

"Повідомлення з кримської в'язниці від заступника глави Меджлісу Ахтема Чийгоза. Хто я і за що борюся? Відповідь на це питання сьогодні з вуст його дружини Ельміри Аблялімової почули депутати ПАРЄ на круглому столі про політичні переслідування в Криму", - написав він.

При цьому Логвинський додав, що "більше 600 депутатів ПАРЄ, які голосують за документи з формулюванням Крим - це Україна, має бути, за логікою окупантів, на лаві підсудних".

Логвинський вважає, що важливо донести абсурд звинувачень і підлості російської влади.

"Сьогодні з детальною доповіддю виступили представники УГСПЛ, Меджлісу кримськотатарського народу, адвокат Полозов розкрив ситуацію з юридичної точки зору. Наші цілі - усіма формами донести, що Ахтем і інші борці за волю України - це люди, які борються за європейські цінності, за принципи, які вказані практично в усіх міжнародних документах про Україну, і ми закликаємо, щоб наші західні колеги так само боролися за свободу наших політичних ув'язнених, як ми боремося за них", - додав він.

Фото: Крим.Реалії