Стець розповів про контент нової кримської радіостанції

Контент про Крим, який транслюватиметься Україною на анексований півострів, висвітлюватиме життя кримчан на півострові та на материковій Україні.

Про це поінформував у п'ятницю на прес-конференції, що відбулася після церемонії урочистого відкриття телекомунікаційної вежі на Чонгарі Генічеського району Херсонщини неподалік адмінмежі з окупованим Кримом міністр інформаційної політики України Юрій Стець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я сподіваюся, що цього року Кабмін прийме стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу та інформаційної реінтеграції Криму, це закладено, в тому числі в бюджети фінансування контенту про Крим, про проблеми Криму, порушення прав і свобод громадян, які живуть у Криму. А так само той контент, який ми будемо виробляти для світу, для міжнародних організацій, неурядових організацій, для дипломатичних відомств про те, що тут відбувається у вирішенні питань, якими займається відомство Вадима Черниша (міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України. - Ред.), яким чином тут ними опікуються в Україні», - сказав Стець.

Як підсумував Стець, далі контент - це «проблеми кримчан там, у Криму, і проблеми тимчасових переселенців, які існують тут, на материковій частині України, і як ми їх вирішуємо».