Миколаївські десантники в одному бою знищили 11 одиниць бронетехніки ворога

Відео

Миколаївські десантники в одному бою знищили 11 одиниць бронетехніки ворога в районі Новомихайлівки на Донеччині.

Про це повідомляє служба звʼязків з громадськістю 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Після кількаденного зализування ран ворог знову пішов у масовану атаку. Одночасно 17 одиниць бронетехніки задіяли окупанти в районі Новомихайлівки — таврійські десантники 11 одиниць знищили", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни намагалися раптово атакувати позиції десантників. Але це їм не вдалося. По вчасно виявленій колоні одразу почали працювати артилерія, ударні дрони, протитанкові ракетні комплекси. 

Від прицільного вогню не допомогли навіть захисні металеві «навари» на танках. Ще кілька одиниць ворожого залізяччя ефектно підірвалось на мінах.

Читайте також: Армія РФ за добу втратила в Україні ще 1510 військових

Завдяки вправності і злагодженій роботі наших воїнів чотири танки, шість бойових машин піхоти та броньована ремонтно-евакуаційна машина залишились на полі бою. Решта техніки втекла.

Як повідомляв Укрінформ, воїни 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади знищили 314 одиниць ворожої техніки за шість місяців бойових дій у районі Новомихайлівки Донецької області.