Ситуація під Красногорівкою контрольована, ворогу не дають просуватися вглиб - військові

У районі Красногорівки Донецької області за добу відбулося 11 штурмів ворога. Наразі Сили оборони тримають ситуацію під контролем та не дозволяють ворогу просуватись вглиб міста.

Ті російські окупанти, які зайшли на територію Красногорівського вогнетривкого заводу, опинилися в пастці та перебувають під вогневим контролем Сил оборони, повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини» речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин, передає Укрінформ.

«Наразі на цьому напрямку в районі Красногорівки за добу відбулося 11 штурмів, два зустрічні бої та близько 120 скидів ворожих дронів. Противник не полишає спроб штурмувати Красногорівку невеликими штурмовими групами, час від часу поодинокі групи намагаються заходити в східні околиці Красногорівки на бронетехніці, але в більшості випадків це піші або на мотоциклах маломобільні групи. Наші захисники вогнем артилерії і мінометним знищують всі спроби і намагання ворога зайти у місто», – розповів Волошин.

За його словами, ці мобільні ворожі групи, які прорвалися до Вогнетривкого заводу, були ліквідовані, а частково ті, хто залишилися, перебувають у складному становищі, оскільки практично позбавлені постачання боєкомплекту і підтримки бронетехніки.

Читайте також: На фронті за добу зросла кількість бойових зіткнень: у ЗСУ назвали причини

«Там тривають бої, Сили оборони стримують просування противника як вглиб міста, так і по околицях. Ситуація знаходиться повністю під контролем підрозділів ЗСУ на тому напрямку», – запевнив Волошин.

Як повідомляв Укрінформ, ворог не полишає спроб штурмувати Красногорівку.

Останнім часом загострилася ситуація на Авдіївському, Бахмутському, Новопавлівському напрямках.