РФ цього тижня здійснила понад 380 обстрілів українських регіонів - Зеленський

Відео

Цього тижня російські загарбники здійснили понад 380 обстрілів українських міст і регіонів, рішення про системи протиповітряної оборони і зброю необхідні просто зараз для захисту життя.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський заявив у Фейсбуці.

"Вчасні й достатні рішення про ППО для України, вчасне постачання зброї для наших воїнів - це те, що необхідно просто зараз для захисту життя", - підкреслив глава держави.

"Харківська, Чернігівська, Сумська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська області. Терористи здійснили понад 380 обстрілів наших міст та регіонів лише за цей тиждень. І так – кожен тиждень цієї війни", - наголосив Зеленський.

На переконання Президента, "щоденний свідомий російський терор проти людей, наших міст і сіл можна зупинити. У партнерів є всі необхідні системи, вся необхідна зброя, щоб Україна змогла захистити життя".

Читайте також: Президент назвав завдання для енергетики: Захист від ударів і підготовка до опалювального сезону

Зеленський подякував усім лідерам і державам, які розуміють, що оперативність у постачанні та повнота реалізації домовленостей – це те, що захищає не лише українців, а й кожен народ, проти якого може бути націлений російський терор.

Як повідомляв Укрінформ, німецький виробник зброї HENSOLDT передасть Україні шість радарів TRML-4D для посилення протиповітряної оборони.

Фото: ОП