Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпровському району зросла до восьми

Фото

Кількість постраждалих від ворожого ракетного удару по Дніпровському районі зросла до восьми осіб.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

«Число постраждалих у Дніпровському районі зросло. На зараз відомо вже про вісьмох потерпілих», - написав очільник області.

Зокрема він зазначив, що важко поранено 23-річну дівчину, в якої відкрита черепно-мозкова травма. Ще зазнали поранень троє чоловіків – 32, 43 та 47 років, їхній стан середній, двоє – в лікарні.

Лисак нагадав, що атакували росіяни і Нікопольщину – п’ять разів обстрілювали з артилерії, понад 15 разів ударили дронами-камікадзе і тричі скидали снаряди з БпЛА.

«Дісталося Нікополю, Марганецькій, Мирівській, Покровській сільській громадам. Постраждали двоє людей», - заявив керівник ОВА.

За його даними, також пошкоджені п’ятиповерхівка, 16 приватних будинків і 5 господарських споруд. Серед понівеченого – адмінбудівля, інфраструктурний об’єкт, магазин, авто. Зачепило газогін та лінії електропередач.

Наслідки атак ще уточнюються, додав Лисак.

Читайте також: ППО збила ворожий «Орлан-10» на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, військові РФ 23 квітня вдарили по Дніпровському району. Через ракетну атаку постраждали, попередньо, четверо людей: троє чоловіків – 34, 48 і 70 років та 72-річна жінка. Всі поранені госпіталізовані – у стані середньої тяжкості.