Сирський і командувач оборони Данії у Києві обговорили нагальні потреби ЗСУ

Фото

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський у Києві зустрівся із командувачем оборони Данії генералом Майклом Віґґерсом Гілдґаардом і обговорив негайні потреби ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомив у Фейсбуці.

«Відбувся візит у Київ новопризначеного Командувача оборони Данії генерала Майкла Віґґерса Гілдґаарда. З першого дня повномасштабного вторгнення Данія була на боці України, на боці захисту демократії та свободи», - ідеться у повідомленні.

Під час зустрічі сторони обговорили нагальні потреби Збройних Сил України на різних напрямках та шляхи і можливості для подальшої підтримки з боку данського уряду.

Читайте також: Сирський провів розмову з командувачем сил НАТО в Європі генералом Каволі

«Користуючись нагодою, подякував данському уряду та народу за системну підтримку українського війська. Партнерство з Данією, однією з країн-засновниць НАТО, лишається для нас вагомою підтримкою», - наголосив Сирський.

Як повідомляв Укрінформ, Сирський провів розмову з Головою Європейського командування Збройних сил США та Верховним головнокомандувачем Об'єднаних збройних сил НАТО у Європі генералом Крістофером Каволі.

Фото: Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine