ГУР запускає оновлений «Головний бот розвідки»

Головне управління розвідки МОУ запускає оновлений «Головний бот розвідки» для отримання інформації про сили та засоби ворога, дислокацію російських високопосадовців і колаборантів.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє у Фейсбуці.

«За 2 роки війни українці та всі, хто виступає проти військової агресії Росії, надсилали нам інформацію, яка допомогла знищувати склади, споруди, техніку та кораблі загарбників, фіксувати наслідки завданих загарбникам ударів», - зазначили в ГУР.

Також, підкреслили у розвідці, надходила важлива інформація про сили та засоби ворога, яка допомагала виявляти плани загарбників та діяти на випередження.

Читайте також: Уряд готує комплекс заходів для протидії російським інформатакам - Шмигаль

Розвідники подякували кожному, хто надсилав інформацію через офіційний телеграм-бот і тим самим наближав і продовжує наближати перемогу України над РФ, і закликали всіх українців повідомляти про «Головний бот розвідки» своїм родичам, друзям і знайомим на тимчасово захоплених територіях.

«Якщо у вас є важлива для ГУР інформація, пишіть в офіційний телеграм-бот», - порадили розвідники.

Більше інформації про «Головний бот розвідки» можна дізнатись тут.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення Росії спецслужби запустили кілька ботів для збору інформації про дії загарбників.

Фото: armyinform.com.ua