Зеленський обговорив повітряний захист інфраструктури на сході України

Фото

Президент Володимир Зеленський обговорив із повітряним командуванням "Схід" захист населених пунктів та інфраструктури від ударів з повітря.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Телеграмі.

"Повітряне командування «Схід». Обговорили захист наших міст і сіл, об’єктів критичної інфраструктури та лінії фронту з повітря. Поспілкувалися про особливості застосування західних систем ППО та підсилення завдяки майбутньому постачанню", - написав він.

Зеленський також поінформував, що нагородив бойових пілотів та подякував їм за знищення ворога.

Згідно з повідомленням пресслужби Офісу Президента, зустріч із керівництвом повітряного командування "Схід" відбулася в межах поїздки Зеленського на Дніпропетровщину. Президентові розповіли деталі серії російських атак із використанням БпЛА на об’єкти у Дніпропетровській області та заходи з підсилення ефективності роботи українських мобільних вогневих груп і радіоелектронної боротьби для відбиття ударів ворожих дронів.

Обговорювалися особливості застосування західних і гібридних систем ППО, перспективи зміцнення спроможностей ПвК «Схід» з урахуванням майбутніх надходжень озброєння.

Крім того, захисники неба отримали з рук глави держави ордени Богдана Хмельницького І-ІІ ступенів та «За мужність» І ступеня.

Читайте також: Зеленський на Запоріжжі заслухав силовиків про безпекову ситуацію

Як повідомлялося, у неділю Президент Володимир Зеленський здійснив поїздку до Запорізької області.

Фото: ОП