Фотографка Влада Ліберова отримала поранення на фронті

Відома українська документальна фотографка, ведуча програми Укрінформу «Станція Краматорськ» Влада Ліберова отримала поранення на фронті.

Відповідну сторіс у Інстаграмі оприлюднив її чоловік, відомий український документальний фотограф і співведучий програми Укрінформу «Станція Краматорськ» Костянтин Ліберов, передає агентство.

На цьому відео видно поранену Ліберову, яка обговорює з іншими людьми свою травму, зокрема, місце, куди вона була завдана. Сам Костянтин зазначив у сторіс, що «сьогодні у нас у всіх другий день народження».

Як повідомляв Укрінформ, Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, відомі як Libkos. Вони фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення. Працювали на Київщині, під час Харківської та Херсонської кампаній, в Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Ведучі регулярно бувають на фронті та передають правду про війну через фотографію.

Читайте також: Сенцов знову отримав поранення на фронті

Із 12 грудня Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації запустив новий проєкт «Станція Краматорськ». Його ведучими стали Костянтин та Влада Ліберови.