СБУ прокоментувала інформацію про причетність до ліквідації Киви

Служба безпеки України, зважаючи на численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності відомства до ліквідації колишнього народного депутата-зрадника Іллі Киви, прокоментувала цю інформацію.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр СБУ.

«Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам», - сказано в повідомленні.

Читайте також: Джерела в СБУ поділилися унікальними кадрами з місця ліквідації Киви

Також Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом - по закону і по моралі. Як зазначили в СБУ, ситуація з ліквідацією Киви лише підтверджує ці слова.

«А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги», - заявили у відомстві.

Як повідомлялося, 6 грудня стало відомо про ліквідацію ексдепутата Верховної Ради Іллі Киви. За даними джерел Укрінформу в правоохоронних органах, зрадника вбито зі стрілецької зброї. Його ліквідація - результат спецоперації СБУ. Неофіційно є інформація, що Кива - одна із законних цілей із так званого довгого «списку Малюка», куди входять зрадники України.