Сили оборони на півночі знищили два російські комплекси РЕБ

Фото

Сили оборони на півночі України знищили два російські автоматизовані комплекси радіоелектронного придушення "Борисоглєбськ-2".

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Північ" повідомляє у Фейсбуці з посиланням на 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського.

"У противника день не задався. Зранку росіяни втратили автоматизований комплекс радіоелектронного придушення РБ-301Б "Борисоглєбськ-2". Трошки згодом пілоти 58 мотопіхотної бригади завдали карального удару з повітря, знищивши ще один аналогічний об'єкт", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що виявлення цілі та візуальний контроль – це заслуга групи аеророзвідки роти ударних безпілотних авіаційних комплексів 129-ї окремої бригади територіальної оборони LUFTWAFFE.

Читайте також: Сили оборони знищили новітній російський ЗРК на Таврійському напрямку

Комплекс "Борисоглєбськ-2" призначений для придушення систем супутникового зв'язку та радіонавігаційних систем КХ й УКХ діапазонів. Його вартість, за деякими оцінками, становить 200 млн доларів.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України на Таврійському напрямку знищили новітній російський зенітно-ракетний комплекс С-300В4.