Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки

Фото, відео

В Одеській області внаслідок влучання ворожих БпЛА Shahed-131/136 пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні, а також приватні будинки. Одна людина постраждала.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Оперативне командування "Південь".

"Нічна атака ворога з використанням чергової партії ударних безпілотників в нашій зоні відповідальності знов була спрямована по припортовій інфраструктурі Подунав'я. Намагаючись обійти системи ППО, дрони-камікадзе прямували з різних напрямків, використовуючи складні траєкторії і особливості ландшафту", - зауважили в ОК "Південь".

4 БпЛА Shahed-131/136 були знищені у Миколаївській області, 10 - на Одещині.

"Влучанням пошкоджено складські будівлі у припортовий зоні на півдні Одещини.

А також приватні будинки мирних мешканців.

Виниклі пожежі оперативно ліквідовано вогнеборцями. Попередньо відомо про 1 поранену цивільну особу", - підкреслили в ОК "Південь".

Ворог атакував Одещину дронами: пошкоджена припортова інфраструктура і житлові будинки / Фото: Одеська Обласна Прокуратура

Читайте також: У Нікополі внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені майже пів сотні будинків

Як повідомив у Телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, в Ізмаїльському районі зафіксовані пошкодження припортової інфраструктури та житлових будинків. На місці виникли пожежі, їх вже ліквідували.

"Постраждала одна людина. Жінка 1935 р.н. отримала термічні опіки. Нині вона знаходиться у лікарні та отримує всю необхідну медичну допомогу", - підкреслив Кіпер.

Як повідомляв Укрінформ, сили протиповітряної оборони знищили цієї ночі 28 із 33 ворожих безпілотників типу Shahed, якими російські агресори цієї ночі атакували Україну.