Юсов пояснив, чому саме на «Москва-сіті» націлені дрони невідомого походження

«Шляхетні невідомі літаючі об’єкти» спрямовуються виключно на ті об’єкти і установи, які безпосередньо залучені до геноцидної війни сучасної РФ проти України.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ) Андрій Юсов відповідаючи на питання чому саме на «Москва-сіті» націлені БПЛА невідомого походження, передає кореспондент Укрінформу.

Читайте також: РФ знову атакували безпілотники: повідомляють про пошкоджені будинки та авто

«Тобто, це ті місця, де розташовуються відповідні спецслужби, офіси, міністерства, інші установи, які задіяні у реалізації, плануванні, контролі здійснення цієї війни», - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, наскільки часті прильоти по російській території позначаються на настроях росіян, Юсов заявив, що подібні дії носять багатоплановий характер і впливають одразу на кілька процесів.

За його словами, тут, окрім безпосередньо цілей і військових результатів цих операцій, йдеться і про громадські настрої, і про інформаційний ефект від цих дій.

Читайте також: У Держдепі заявили, що не підтримують атаки дронами на Москву, але Україна сама вирішує, як захищатися

«А це – і позиції рашистів на міжнародному ринку озброєнь, і багато інших чинників, у тому числі, і авторитет Путіна перед його імовірними союзниками або державами, які ще підтримують контакти з ним. Даруйте, наскільки серйозно можна ставитися до диктатора, який навіть у столиці не може проконтролювати ситуацію і захистити її небо?», - сказав представник ГУР.

Як повідомлялося, в день Українського Прапора у столиці держави-агресорки знову лунають вибухи, а в аеропортах Москви введений план «Килим».

Учора вночі росію знову атакували безпілотники. Тоді повідомляли про пошкоджені будинки та автомобілі.